





FINLAND, JOENSUU / 28 FEBRUARY & 1 MARCH 2025

THURSDAY-27.02.2025 Timetable: EUR 16<30; W <16; M 16<30

16:00	Circuit Control
18:00	Meeting with Organiser
13:30 - 18:30	Technical Verifications
19:00	Riders Presentation in City Center

FRIDAY - 28.02.2025 Timetable: EUR 16<30; W <16; M 16<30

10:00 - 11:30	Technical Verifications
11:00	Second Circuit Control (if necessary)
12:00	Race Direction first Meeting
13:00	Briefing with riders + start procedure
13:25 - 13:40	Camera on-board session

start time	Practice/ heat	action	duration
13:50 - 14:10	EU - Free Practice		20 min
14:13 - 14:18	Start Practice (max.30riders)		5 min
14:20 - 14:40	Women - Free pactice		20 min
14:43 - 14:48	Start Practice (max.30riders)		5 min
14:50 - 15:10	Men - Free parctice		20 min
15:13 - 15:18	Start Practice (max.30riders)		5 min
15:15 - 15:35	Track maintenance		20 min











FINLAND, JOENSUU / 28 FEBRUARY & 1 MARCH 2025

start time	Practice/ heat	action	duration
15:35	EU - Group 1	WZ gate closed	
15:45 - 15:52	Start (Qualy Heat 1)		5min+1lap
15:50	EU - Group 2	WZ gate closed	
16:00 - 16:07	Start (Qualy Heat 1)		5min+1lap
16:05	Women - Group 1	WZ gate closed	
16:15 - 16:22	Start (Qualy Heat 1)		5min+1lap
16:20	Men - Group 1	WZ gate closed	
16:30 - 16:37	Start (Qualy Heat 1)		5min+1lap
16:35	Men - Group 2	WZ gate closed	
16:45 - 16:52	Start (Qualy Heat 1)		5min+1lap
16:55 - 17:15	Track maintenanc	е	20 min
17:15	EU - Group 1	WZ gate closed	
17:25 - 17:32	Start (Qualy Heat 2)	, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,	5min+1lap
17:30	EU - Group 2	WZ gate closed	
17:40 - 17:47	Start (Qualy Heat 2)		5min+1lap
17:45	Women - Group 1	WZ gate closed	
17:55 - 18:02	Start (Qualy Heat 2)		5min+1lap
18:00	Men - Group 1	WZ gate closed	
18:10 - 18:17	Start (Qualy Heat 2)		5min+1lap
18:15	Men - Group 2	WZ gate closed	
18:25 - 18:32	Start (Qualy Heat 2)		5min+1lap
18:35 - 18:55	Track maintenanc	e	20 min
18:55	EU	WZ gate closed	
19:05 - 19:15	Start (Last Chance)		8min+1lap
19:15	Men	WZ gate closed	
19:25 - 19:35	Start (Last Chance)		8min+1lap
19:45	Race Direction second Meeting		











FINLAND, JOENSUU / 28 FEBRUARY & 1 MARCH 2025

SATURDAY - 01.03.2025

start time	Practice/ heat	action	duration
11:30 - 11:40	EU - Wwarm-Up		10 min
	maximum 16 riders (+2 reservs)		
11:45 - 11:55	Women - Warm-Up		10 min
	maximum 16 riders (+2 reservs)		
12:00 - 12:10	Men - Warm-Up		10 min
42.45 42.55	maximum 16 riders (+2 reservs)		
12:15 - 12:55	Track maintenance		40 min
12:20 - 12:50	OPENING CEREMONY		
	Take 1 Minute of Silence		
13:00	EU - FINAL 1	WZ gate closed	
13:10 - 13:22	Start	closed	10min+1lap
12.20		WZ gate	
13:20 13:30 - 13:42	Women - FINAL 1 Start	closed	10min+1lap
		WZ gate	
13:40	Men - FINAL 1	closed	
13:50 - 14:07	Start		15min+1lap
14:10 - 14:40	Track maintenance		30 min
14:40	EU - FINAL 2	WZ gate closed	
14:50 - 15:02	Start		10min+1lap
15:00	Women - FINAL 2	WZ gate closed	
15:10 - 15:22	Start	closed	10min+1lap
45.20		WZ gate	
15:20 15:30 - 15:47	Men - FINAL 2 Start	closed	15min+1lap
16:15			тэншттар
	Prize Giving Ceremony		
16:45	Race Direction third Meeting		



